Visit My Popular Blog

GOKIL Abis – Lagu See You Again dinyanyikan Bahasa Jawa

Pesan Sponsor
Pertama kali melihat di televisi, lagu see you again oleh Wiz Khalifa dinyanyikan dalam bahasa jawa, usut di usut ternyata lagu ini di upload oleh orang kreatif atas nama NizamT … aku benar-benar terpingkal-pingkal bersama teman-teman lainnya …
Lagu yang menjadi Original SOunTrack / OST film terkenal Fas Furious 7 ini saat dinyayikan dalam boso jowo - menjadi benar-benar gokil menurut kita … walapun kualitas suara cukup lumayan sayangnya sound music kurang maximal, sehingga lebih terasa enaknya jikalau di dengarkan dengan Ear Phone.

Kelebihan yang dapat kita lihat …
- Lagu berubah menjadi kocak dan  gokil abis ^_^ Silakan lihat di link you tube dibawah man …
- Terjemahan cukup pas sesuai nada lagu bahkan saat syair RAP mampu dibawakan dengan enak dan tepat …

Gue piker … ini konyol dan kreatif banget nih orang … wkk wkk


LYRIC SEE YOU AGAIN BAHASA JAWA (Javanese Version)

Suwung uripku – mbok tinggal dhewe

‘Suk tak critak’ke kabeh – pas wis ketemu meneh
Adoh dalanku – ning ndonyamu
‘Suk tak critak’ke wae – pas wis ketemu kowe – pas ketemu kowe

(RAP)
‘Lhe – ‘ra tau ngiro – kowe uwis lungo – rasane kok ora kroso
Koyo kowe isih ono – ijik guyu jejer aku – ijik mlaku gandheng aku - Ijik ngrangkul awakku.
Ning ndonya ora kroso – suwe-suwe ora ono
Lagi sadar aku dhewe – aku kowe bedho ndonya – saiki kudu piye
Aku emoh koyo ngene – pengene mung mati wae

#Ref
Ojo kondho kowe dudu kluargo pas kowe ning kene
Kabeh sing mbok lakokke yo kuwi ono aku’ne
Ning saiki kowe uwis ‘ra ono

Suwung uripku – mbok tinggal dhewe
‘Suk tak critak’ke kabeh – pas wis ketemu meneh
Adoh dalanku – ning ndonyamu
‘Suk tak critak’ke wae – pas wis ketemu kowe – pas ketemu kowe

Ha – ha – haa aaa – du rudu …

Yeah …
Pas ijik mlaku bareng – mboh susah mboh seneng
Pas kowe ijik ono – pas isih dadi konco
Konco sing mesti ono – sing wis ngluwihi tresno
Konco koyo kluargo – kluargo sing kebak trisno
Rasane koyo wis garis – garis kandhel ning atiku
Pas kowe ora ono – rasane nyesek ning dodo

#
Ojo kondho kowe dudu kluargo pas kowe ning kene
Kabeh sing mbok lakokke yo kuwi ono aku’ne
Ning saiki kowe uwis ‘ra ono

Srengenge meh nuntun kowe
‘Lhe … ngilingke jaman ning kene
Tut no dalan kae – sing bakal nuntunmu mulih
Merene …

Suwung uripku – mbok tinggal dhewe
‘Suk tak critak’ke kabeh – pas wis ketemu meneh
Adoh dalanku – ning ndonyamu
‘Suk tak critak’ke wae – pas wis ketemu kowe – pas ketemu kowe

Ha – ha – haa aaa – du rudu …

--- ---

Iki lho … video nyanyie See You Again – nggawe boso jowo bro ^_^


By the way ...
Saat tulisan ini saya buat, sudah dilihat oleh 50 ribu lebih dan 500 like :)
Gimana menurut sobat … suka atau benci dengan lagu versi jawa ini ??

1 comment:


Thanks for Stopping by, Please Leave comment about article above ^_^